Alla inlägg den 12 mars 2011

Av svalan - 12 mars 2011 16:59

Jag har kännt att jag har börjat klättra upp ur deppgropen jag ramlat ner i. Motivationen och viljan att göra saker börjar komma fram igen, kroppen känns mer energifylld och det sura humöret är inte lika ofta på besök.


Några orsaker som jag tror varit bidragande är att jag har saknat ett socialt umgänge, då jag kännt att jag varit något isolerad och egentligen bara umgåtts med människor för att jag flytit med min roomie. Så därför var det skönt att ha lite besök av riktigt gamla vapendragare igår och att det förhoppningsvis dyker upp lite hästfolk ikväll. Dessutom ringde jag NB idag och det var roligt att höra hennes stämma. Vi beslutade om en lunch eller dylikt i veckan som kommer.


Även det faktum att träningen flyter på rätt fint nu är nog en bidragande orsak till denna uppåttrend. Tre fasta träningstillfällen i veckan som är schemalagda med klockslag och allt, och utöver det ett nyinförskaffat gymkort, en anmälan till ett löplopp och en ûberperson att träna och utföra loppet tillsammans med = Bra kombo!


Äta, träna, umgås, sova. Det är kombinationen för lycka och välbefinnande!





Ovido - Quiz & Flashcards